Arrangementer

Arrangementer
rigsadvokatens uddannelsescenter

Kommende arrangementer 

Anklagemyndighedens Sommerskole 19.-22. august 2019

Som jurastuderende har du nu mulighed for at ansøge om at blive en del af dette års Sommerskole, hvor du får et unikt indblik i en anklagers hverdag og arbejdsopgaver. Sammen med vores mest erfarne kollegaer og samarbejdspartnere, får du både undervisning i teori samt prøvet kræfter med strafferet i praksis.

Læs mere om dette års Sommerskole

Tidligere arrangementer

Anklagemyndighedens Sommerskole 20.-23. august 2018

Anklagemyndighedens Sommerskole består af tre intensive undervisningsdage, hvor 20 udvalgte jurastuderende skal forberede sig på en straffesag. På sommerskolens fjerde dag når kurset sit højdepunkt, da de studerende afslutter med at procedere sagen i Københavns Byret foran en rigtig dommer.

Læs mere om sidste års Sommerskole

Karrierearrangement i Aarhus 5. september 2017

Drømmer du om en karriere på Justitsministeriets område? Så kom og hør mere om Justitsministeriets arbejdspladser i Jylland, og om hvordan én ansættelse giver mulighed for at arbejde som jurist på hele Justitsministeriets område.

Jurister fra anklagemyndigheden, Kriminalforsorgen, Civilstyrelsen og Den Uafhængige Politiklagemyndighed vil fortælle om hverdagen, de typiske arbejdsopgaver, det sociale miljø og karrieremulighederne på deres arbejdsplads og på Justitsministeriets område.

Du kan også høre mere om, hvordan og hvornår du kan søge en stilling på Justitsministeriets område. 

Arrangementet henvender sig både til jurastuderende og til færdiguddannede jurister

Anklagemyndighedens Sommerskole 21.-24. august 2017

Vores mål er at være en af Danmarks mest attraktive juridiske arbejdspladser, og vi vil gerne vise dig, hvordan vi arbejder. Går du med tanker om at blive anklager, er Anklagemyndighedens Sommerskole helt sikkert noget for dig.

Se billeder fra Anklagemyndighedens Sommerskole

Straffesagen – i samarbejde med Juridisk Diskussionsklub

Straffesagen er for den ambitiøse jurastuderende, som ønsker at deltage i et to-dages arrangement, der har til formål at styrke deltagerens kendskab til de problematikker og overvejelser, som anklageren støder på og må håndtere i en straffesag fra start til slut.

Straffesagen fandt sted den 10. og 11. april 2017 i tidsrummet 09:00-17:00 hos Rigsadvokaten.

Se mere på Juridisk Diskussionsklubs Facebook-side

Bliv opdateret om lignende arrangementer gennem anklagemyndighedens LinkedIn