Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Anklagemyndigheden registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv tilmelder dig services som f.eks. et nyhedsabonnement. Ingen data om brugerne videregives eller sælges til tredjepart.

Statistik

For at kunne videreudvikle og forbedre www.anklagemyndigheden.dk fører vi statistik over, hvordan de besøgende anvender hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke søgeord, sider og browsere, de besøgende på hjemmesiden anvender. Læs mere i vores cookiepolitik.

Ophavsret

Anklagemyndigheden har ophavsret til tekster, fotografier, grafiske fremstillinger og øvrigt indhold på www.anklagemyndigheden.dk. Indholdet må gerne videreformidles, gengives eller citeres med tydelig kildeangivelse. Fotografier kan frit gengives med kreditering og kildeangivelse, såfremt fotografiet ikke manipuleres eller ændres.

Generelt om anklagemyndigheden.dk

Anklagemyndigheden søger hele tiden at opdatere og vedligeholde anklagemyndigheden.dk. Dog tager Anklagemyndigheden ikke ansvar for links og henvisninger til tredje part, hvis disse er ukorrekte eller ikke-opdaterede. Kommentarer om hjemmesiden kan sendes til anklagemyndighedens webmaster på webmaster@ankl.dk