Abonnér på nyheder

Abonnér på nyheder

Vil du være opdateret med nyheder fra anklagemyndigheden? Her har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsabonnementer og modtage nyheder direkte i din mailboks. 

Vælg og tilmeld abonnement

Du kan tilmelde dig præcis de nyhedsabonnementer, du er særligt interesseret i. Du kan vælge imellem de forskellige abonnementer via tilmeldingsfunktionen nedenfor.

Frameld - sådan gør du

Ønsker du at afmelde et eller flere af dine nyhedsabonnementer, kan du nemt og hurtigt framelde dig ét eller flere af vores nyhedsabonnementer. Du vil derefter ikke modtage nyheder fra det pågældende abonnement.

Samtykke til behandling af dine personoplysninger

Ved tilmelding til denne service samtykker du til at Rigsadvokaten som dataansvarlig behandler oplysninger om dig med det formål at udsende det/de ønskede nyheder fra anklagemyndigheden. Oplysningerne vil blive opbevaret indtil du afmelder dit nyhedsabonnement. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke, konsekvensen heraf vil være at du ikke længere kan modtage nyhederne fra anklagemyndigheden via denne service.

Du har også ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, ligesom du har ret til at anmode om at få dine oplysninger berigtiget eller slettet, eller behandlingen begrænset. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger. Sluttelig har du ret til at anmode Rigsadvokaten om at modtage dine oplysninger i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Sådanne anmodninger skal fremsendes til rigsadvokaten@ankl.dk eller via post til:
Rigsadvokaten, Frederiksholms kanal 16, 1220 København K.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger herunder fx udøvelsen af dine rettigheder er du meget velkommen til at kontakte Rigsadvokatens databeskyttelsesrådgiver på databeskyttelsesrådgiver@ankl.dk, eller via post til: Rigsadvokaten, Att. Databeskyttelsesrådgiver Anna Alexandra Pontoppidan, Frederiksholms kanal 16, 1220 København K. Du har endvidere ret til at klage over Rigsadvokatens behandling af dine oplysninger til Datatilsynet. Datatilsynet kan kontaktes på dt@datatilsynet.dk eller via post til: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K

 

Abonnér på nyheder
E-mail Name
Organisation