SØIK overtager sag om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

SØIK overtager sag om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

03. juni 2020
Af Jens Fuglsang Edelholt

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet overtager efterforskningen af sagen om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, hvor fem personer er politianmeldt for blandt andet bestikkelse.

Sagen om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, hvor fem personer er politianmeldt for blandt andet bestikkelse, er overgået til Statsadvokaten for Særlige Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK), der vil stå for efterforskningen af sagen.

Sagen drejer sig blandt andet om en række indkøb, tjenesteydelser og kontrakter, der er foretaget og indgået af medarbejdere i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, og på den baggrund er fem personer anmeldt til Midt- og Vestjyllands Politi.

Sagen har været efterforsket af Midt- og Vestjyllands Politi, men vil fremover blive efterforsket af SØIK. Det oplyser Thomas Anderskov Riis, der er chefpolitiinspektør hos SØIK.

»Sagen har en kompleksitet og et omfang, der gør, at det er blevet besluttet, at SØIK efterforsker videre på sagen. Midt- og Vestjyllands Politi, vil dog fortsat være inde over efterforskningen, da politikredsen fremover vil assistere SØIK,« siger Thomas Anderskov Riis.

SØIK kan ikke udtale sig om, hvornår sagen er færdigefterforsket.

 

For pressehenvendelser kontakt Jens Fuglsang Edelholt på 30334689.