Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi

Kontakt os

Syd- og Sønderjyllands Politi
Kirkegade 76
6700 Esbjerg

Tlf.: 76 11 14 48
E-mail: sjyl@politi.dk

Åbningstider
Mandag-onsdag: 10:00-15:00
Torsdag: 10:00-17:00
Fredag: 10:00-13:00

Politiekspeditionen er døgnbemandet. Ved hastende anmeldelser uden for ovenstående åbningstider kan du trykke på klokken på samtaleanlægget til venstre for døren. Du kan også ringe til politiet døgnet rundt.

Om anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi 

Syd- og Sønderjyllands Politikreds har ca. en halv million borgere og omfatter 8 kommuner: Esbjerg, Haderslev, Åbenrå, Sønderborg, Tønder, Vejen, Varde og Fanø.

Hovedstationen i Syd- og Sønderjyllands politikreds er placeret i Esbjerg – Områdecenter Nord. Derudover er der et Områdecenter Nordøst placeret i Haderslev, og Områdecenter Syd placeret i Sønderborg. I Aabenraa, Tønder, Vejen og Varde er de 4 Beredskabsstationer placeret. Udlændingekontrolafdelingen UKA er placeret i Padborg.

I anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi er vi ca. 70 medarbejdere. Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi er organiseret i 3 advokaturer: Almene Straffesager, Specielle Straffesager og Legalitet, Kvalitet og Udvikling.

Anklagemyndigheden holder til på hovedstationen i Esbjerg og fører straffesager ved Retten i Esbjerg og Retten i Sønderborg.