Anklagemyndighedens Sommerskole 2019

Anklagemyndighedens Sommerskole 2019

I år bliver Anklagemyndighedens Sommerskole afviklet den 19. – 22. august. Vi inviterer 20 udvalgte jurastuderende til at deltage i fire lærerige dage med fokus på strafferet, og som jurastuderende har du har mulighed for at ansøge om en af pladserne på årets sommerskole inden den 23. maj.

Hvorfor skal du deltage?

Du vil på fire spændende dage få et unikt indblik i en anklagers arbejdsopgaver. Du vil indgå i et anklagerhold på fem personer, hvor I sammen skal forberede en straffesag, som I den sidste dag skal i retten og procedere foran en rigtig dommer.

På Sommerskolen vil du med undervisning og vejledning af nogle af vores mest erfarne kollegaer og samarbejdspartnere lære at procedere, afhøre vidner og prøve kræfter med afhøringsteknikker, vidnepsykologi og retorik. Dagene er sammensat af en blanding mellem undervisning i teori, opgaver og praksis.

Der vil undervejs på Sommerskolen være mulighed for at få faglig sparring, stille spørgsmål om karriere- og studievalg samt møde andre studerende, som deler samme nysgerrighed om anklagemyndighedens arbejde.

Du får altså oplevet, hvordan en anklager arbejder, prøvet at arbejde med strafferet i praksis og styrket dit CV.

Ansøg om en plads på Anklagemyndighedens Sommerskole 2019

Er det noget for dig, så ansøg om at være med på dette års Sommerskole her.

Tilmeldingsfristen er den 23. maj. 

Hvad siger tidligere deltagere

Læs artikel »Anklagemyndighedens Sommerskole 2018 nærmer sig - mød to deltagere og læs om deres forventninger«

Læs artikel »Forventninger blev indfriet på årets Sommerskole«